Kontakt os

 

Hvis du er landet på denne side, så går vi ud fra at du gerne vil i kontakt med os. Hvis det er tilfældet kan du benytte formularen på denne side, hvis du har et spørgsmål eller en anmodning som du mangler svar på.

Det kan også være at du har ris, ros eller blot gode råd til hvordan vi kan forbedre Danish Prime Fighters siden. Det vil vi sætte meget pris på at modtage.

Vi vil også meget gerne have forslag til hvilke artikler som du har mest interesse i at læse. Det kan være at du har mest interesse i kvindernes UFC eller følger mændene mere. Den form for viden kan hjælpe os med at forbedre sidens kvalitet.

Det er vigtigt at du indtaster dit navn samt en kontaktmulighed såsom e-mail, da vi altid følger op på de spørgsmål som bliver sendt til os. Bare rolig, din e-mail bliver kun benyttet til at svare på dit spørgsmål og vi vil naturligvis ikke benytte informationen til at sende uønskede mails.

Vi vil svare på din besked hurtigst muligt. Hvis du i mellemtiden blot søger mere information om formålet med siden, så kan du læse mere i sektionen ”Om os.”

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.