Om Danish Prime Fighters

Her på Danish Prime Fighters er vi glade for kampsport og det er du muligvis også, siden du er landet her på siden. Her på siden kan du læse både om nationale og internationale MMA kæmpere samt boksere. Generelt følger vi altid med, hvis der er tale om en sport hvor der bliver kæmpet i ringen med enten arme eller ben, eller måske begge dele.

Alle de seneste nyheder fra kampsportsverden

I vores betting tips vil du gang på gang læse om vigtigheden at være godt klædt med nyttig information om de bedste sportsmænd i branchen. Derfor kan du naturligvis holde dig opdateret i vores nyhedssektion. Du kan blandt andet læse nyheder om kommende opgør og på samme tid sætte kryds i kalenderen. Du har naturligvis også mulighed for at læse om resultater i de seneste opgør samt alle de andre interessante ting der løbende sker uden for ringen.

Fokus på MMA

Der er først og fremmest fokus på MMA her på siden. I løbet af det seneste årti er Mixed Martial Arts (MMA) blevet utrolig populært i Danmark. Først var det en af de hurtigst voksende sportsgrene på den anden side af Atlanten i USA og nu ses den samme tendens i Danmark. Det er især de uforudsigelige kampe som trækker opmærksomhed. Derudover hjælper den danske populære MMA fighter Mads Burnell også på populariteten.

Fokus på boksning

I Danmark har boksning længe været populært. Det er især takket været navne som Brian Nielsen og Mikkel Kessler. Den dag i dag er det Patrick Nielsen som er Danmarks bedste bokser samt en af de bedste på verdensplan. Derfor har vi interesse i at skrive om boksning på Danish Prime Fighters. Som sagt er boksning ved at blive overhalet i popularitet i både Nordamerika og Danmark, men derfor er der stadigvæk mange som foretrækker boksning, især fordi der er flere regler end i MMA.

MMA og boksning betting tips

Du kan allerede nu læse flere artikler hvor vi giver gode tips til at satse dine penge på både boksning og MMA. Der er tale om en meget anerledes form for sport betting og derfor håber vi at vi kan hjælpe især nybegynderne med vores erfaring. Udover generelle tips vil vi også løbende kigge på specifikke events såsom UFC Fight Night, så du har den rette information til at kunne bette. Det gælder både traditionel samt live betting.